Безплатни консултации с кардиохирург в УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“


Водещи специалисти от Клиниката по кардиохирургия на УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ ще консултират безплатно от 16 до 30 октомври 2023 г.

Консултациите ще се извършват всеки делничен ден от 09.00 до 16.00 часа в лечебното заведение с адрес: гр. София, бул. „Пенчо Славейков“ 52А, хирургичен блок Б, кабинет 2.

Желаещите да се прегледат могат да го направят след предварително записване на телефон 02 9159770. За прегледа не е необходимо направление от личен лекар.

Прегледите и консултациите с кардиохирург са важни и необходими за пациенти, страдащи от заболявания на клапите и съдовете на сърцето, от вродени сърдечни малформации, от наследствена обремененост, както и при необходимост от второ мнение.

Още от "Актуално"

Водещи лекари от УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ бяха отличени с приза „Лекарите, на които вярваме“Водещи лекари от УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ бяха отличени с приза „Лекарите, на които вярваме“

Водещи лекари от УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ бяха отличени в престижната класация на „24 часа“ – „Лекарите, на които вярваме“. Те получиха своите грамоти на специална церемония, организирана от

Какво представлява CRT-D устройството, което пази от внезапна смърт?Какво представлява CRT-D устройството, което пази от внезапна смърт?

CRT-D устройството е най-високият клас пейсмейкър, който включва в себе си ресинхронизираща терапия и кардиовертер дефибрилатор. Този комбиниран електрокaрдиостимулатор се използва при комплексни процедури, при пациенти с тежка форма на