Водещи кардиохирурзи консултират безплатно в УМБАЛ „Чирков“

Ако имате заболявания на клапите и съдовете на сърцето, ако страдате от вродени сърдечни малформации, ако имате наследствена обремененост за сърдечно заболяване или търсите второ мнение, посетете кардиохирург в УМБАЛ „Чирков“.

Какви са причините за състоянието, какви изследвания и интервенции са необходими? Кога се налага операция?  На тези и всички останали въпроси ще получите отговор от водещите ни специалисти в областта на сърдечната хирургия.

Всеки делничен ден от 12.00 до 16.00 часа екипът на Клиниката по кардиохирургия ще извършва безплатни консултации на адрес гр. София, бул. Пенчо Славейков 52А, Хирургичен блок Б, кабинет 1.

Желаещите да се прегледат могат да го направят след предварителна регистрация на място в болницата или да запишат час на тел. 0800 40 909, без да е необходимо направление от личен лекар.

Пациентите ще бъдат консултирани от водещи кардиохирурзи, хабилитирани лица с богат опит във всички сфери на сърдечната хирургия, включително вродени сърдечни малформации. Дейността им е насочена към прилагане на най-модерните и щадящи хирургични техники с цел бързо възстановяване на пациентите.

УМБАЛ “Чирков” разполага с най-съвременната техника за оценка на състоянието на сърцето и големите съдове.

Още от "Актуално"

20 години от първата ендопротеза на аорта в България20 години от първата ендопротеза на аорта в България

Тя е поставена в УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ През април 2023 г. се навършват 20 години от имплантирането на първата торакална ендопротеза в България по повод дисекация на аортата.

В УМБАЛ “Проф. д-р Александър Чирков” ще се погрижим тези коледни празници да са здрави, светли и усмихнатиВ УМБАЛ “Проф. д-р Александър Чирков” ще се погрижим тези коледни празници да са здрави, светли и усмихнати

Времето на радостта и чудесата наближава и всички от екипа на УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ се потапят в магията на празничната атмосфера с пищна коледна украса.Екипът на лечебното заведение

Цялостна оценка на процеса на кръвосъсирване в лабораторията на УМБАЛ „Света Екатерина“Цялостна оценка на процеса на кръвосъсирване в лабораторията на УМБАЛ „Света Екатерина“

В лабораторията на УМБАЛ „Света Екатерина“ се прави цялостна оценка на процеса на кръвосъсирване. Тромеластометрията РОТЕМ е методът, който прилагат лабораторните лекари, за да установят има ли опасност от кървене