Водещи кардиохирурзи консултират безплатно в УМБАЛ „Чирков“


Ако имате заболявания на клапите и съдовете на сърцето, ако страдате от вродени сърдечни малформации, ако имате наследствена обремененост за сърдечно заболяване или търсите второ мнение, посетете кардиохирург в УМБАЛ „Чирков“.

Какви са причините за състоянието, какви изследвания и интервенции са необходими? Кога се налага операция?  На тези и всички останали въпроси ще получите отговор от водещите ни специалисти в областта на сърдечната хирургия.

Всеки делничен ден от 12.00 до 16.00 часа екипът на Клиниката по кардиохирургия ще извършва безплатни консултации на адрес гр. София, бул. Пенчо Славейков 52А, Хирургичен блок Б, кабинет 1.

Желаещите да се прегледат могат да го направят след предварителна регистрация на място в болницата или да запишат час на тел. 0800 40 909, без да е необходимо направление от личен лекар.

Пациентите ще бъдат консултирани от водещи кардиохирурзи, хабилитирани лица с богат опит във всички сфери на сърдечната хирургия, включително вродени сърдечни малформации. Дейността им е насочена към прилагане на най-модерните и щадящи хирургични техники с цел бързо възстановяване на пациентите.

УМБАЛ “Чирков” разполага с най-съвременната техника за оценка на състоянието на сърцето и големите съдове.

Още от "Актуално"

Call центърът на УМБАЛ „Александър Чирков“ обслужва безплатно пациенти от цялата странаCall центърът на УМБАЛ „Александър Чирков“ обслужва безплатно пациенти от цялата страна

Call центърът на УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ обслужва безплатно пациенти от цялата страна на 0800 40 909. Може да се свържете с нас всеки ден от 07.30 до 19.30

Съвременните методи за лечение на сърдечна недостатъчност. Проф. д-р Светослав Йовев пред вестник „Доктор“Съвременните методи за лечение на сърдечна недостатъчност. Проф. д-р Светослав Йовев пред вестник „Доктор“

Проф. д-р Светослав Йовев има придобити специалности по вътрешни болести и кардиология, както и множество сертификати. Ето какво разясни той за съвременните методи за лечение на сърдечна недостатъчност пред вестник

Д-р Чилингирова: Съвети при миокардит и перикардитД-р Чилингирова: Съвети при миокардит и перикардит

Вирусите поразяват сърцето. Най-често те влияят на миокарда. Вирусната инфекция преминава за 4-5 дни. При част от пациентите се развива и втората фаза на вирусната инфекция, когато тя поразява сърдечния мускул.